Creditați-vă afacerea cu Easy Credit: până la 2 milioane de lei, într-o zi! – eCredit

Creditați-vă afacerea cu Easy Credit: până la 2 milioane de lei, într-o zi!


Într-un mediu de afaceri dinamic și competitiv, accesul la resurse financiare este esențial pentru dezvoltarea și extinderea oricărei companii. Easy Credit vine în întâmpinarea nevoilor persoanelor juridice, oferind soluții flexibile și avantajoase de creditare.

De ce să alegeți Easy Credit?

Indiferent dacă sunteți la început de drum în afaceri sau doriți să vă extindeți operațiunile, Easy Credit vă oferă posibilitatea de a achiziționa active esențiale pentru buna desfășurare a activității companiei. De la calculatoare, la mobilier și echipamente de birou – toate necesitățile Dvs. pot fi acoperite cu Easy Credit. Aveți posibilitatea să accesați până la 2 milioane de lei, îmtr-o singură zi.

Beneficiile creditelor pentru persoane juridice:

  1. Flexibilitate în utilizare: puteți folosi suma accesată cum vă este mai comod, pentru plata furnizorilor, procurarea mărfurilor, echipamentelor sau achitarea taxelor la stat, refinanțarea creditelor de la alte organizații creditare nebancare sau bănci, diversificarea gamei produselor și a necesității de finanțare.
  2. Suma maximă: până la 2 milioane de lei, pe care îi puteți obține într-o zi!
  3. Proces rapid și simplu: doar câțiva pași, pentru ca să transformați planurile de afaceri în realitate fără întârzieri.

Dacă toate aceste 3 puncte sunt potrivite pentru afacerea Dvs, dacă nu aveți la moment datorii în birourile istoriilor de credit și dacă aveți rapoarte financiare, Easy Credit este soluția perfectă.

Cu o experiență de peste 15 ani pe piață și o bază diversă de clienți, Easy Credit se direcționează pentru a oferi suport companiilor din toate industriile. Noi înțelegem provocările cu care se confruntă directorii și antreprenorii și suntem aici pentru a oferi soluții financiare personalizate, care să susțină creșterea și dezvoltarea durabilă a afacerii.

Sunați acum la nr. 022 838 948, pentru a primi o consultație. Echipa Easy Credit o să vă ofere cele mai optime soluții pentru afacerea Dvs!

Alegeți Easy Credit pentru a beneficia de credite rapide, flexibile și adaptate nevoilor Dvs. specifice. Cu Easy Credit, dezvoltarea și succesul afacerii sunt la doar un pas distanță!Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.