O.C.N. ”Easy Credit” S.R.L. lansează un nou produs creditar, Credit Auto, destinat finanțării procurării unui autoturism. – eCredit

O.C.N. ”Easy Credit” S.R.L. lansează un nou produs creditar, Credit Auto, destinat finanțării procurării unui autoturism.


Strategia noastră de a oferi accesibilitate și calitate a devenit regula și garanția succesului! Pentru echipa EASY CREDIT, Credit Auto înseamnă un pas mai aproape de clienți, un produs care Vă oferă noi posibilități.

În acest context, suntem entuziasmați și Vă informăm că prin Easy Credit poți obține un credit de până la 300,000 lei pe termen de 60 luni pentru finanțarea procurării unui autoturism. Finanțarea se acordă cu gajul automobilului procurat.

De ce să obții Credit Auto de la Easy Credit ?

  1. Prețuim timpul tău, de aceea cererea de credit poate fi depusă și online AICI, iar decizia de acordare o primești timp de o ora;
  2. Îți oferim flexibilitatea de a alege autoturismul dorit chiar și de la vânzători individuali;
  3. Devii proprietarul Automobilului chiar din prima zi;
  4. Ai acces la condiții avantajoase cu privire la asigurările RCA și CASCO, prin intermediul Easy Credit;
  5. Îți oferim condiții avantajoase de creditare fără taxe ascunse, iar comisionul de acordare este de 0%;
  6. Pachet minim necesar de acte.

Dezvoltarea unor servicii noi face parte din strategia O.C.N. EASY CREDIT S.R.L. Acest pas reconfirmă angajamentul companiei de a investi în accesibilitatea și confortul clienților noștri.

Vă așteptăm cu drag!

Detalii la tel. +373-79-998-400

Solicită AICI



Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.