Servicii de asigurare acum disponibile în oficiile Easy Credit din mun. Chișinău – eCredit

Servicii de asigurare acum disponibile în oficiile Easy Credit din mun. Chișinău


Având în vedere că clienții sunt prioritatea noastră, O.C.N. ”Easy Credit” S.R.L. și-a stabilit drept scop asigurarea nu doar a unei deserviri calitative, dar și oferirea unei game largi de servicii financiare. Din acest motiv, am dezvoltat un serviciu nou în rețeaua de oficii din mun. Chișinău și anume, perfectarea polițelor de asigurare de sănătate și de bunuri, inclusiv Asigurare de accidente, Asigurare de viața, RCA, Carte Verde, Casco ș.a.

La Easy Credit puteți contracta polițe de la cele mai notorii companii de asigurare din Republica Moldova:

  • Donaris Vienna Insurance Group S.A. – parte a VIENNA INSURANCE GROUP AG Vienna, Republica Austria
  • Grawe Carat S.A.– parte grupul austriac GRAWE din aprilie 2004

    Serviciile de asigurare au fost implementate pentru a oferi clienților polițe ce ar diminua impactul din cauza unor evenimentele neplăcute ce pot afecta viața, sănătatea și bunurile dvs., cât și în scopul oferirii polițelor de asigurare obligatorie precum RCA sau Cartea Verde.Situația din lume și din Republica Moldova creată din cauza consecințelor pandemiei de Covid-19, fără îndoială, a afectat viața și activitatea tuturor. Din acest motiv considerăm că, asigurarea de sănătate sau accidente vă poate oferi un grad de protecție dvs. și persoanelor dragi, având drept obiectiv atenuarea sau eliminarea efectelor acestor riscuri.Angajații  companiei se află la dispoziţia dvs., dispuși să vă consilieze şi să vă ofere sugestii cu privire la produsele financiare potrivite pentru dvs. Anturajul modern și locația potrivită a oficiilor noastre au menirea să faciliteze accesul și comunicarea deschisă cu clienţii noștri.

    Vă așteptăm cu drag să împărtășim cu dvs. noile oferte și să fiți primii care profită de surprizele evenimentului!

    Pentru informații adiționale apelați:  022-838-888



Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.