Un nou oficiu eCredit în sectorul Botanica – Unul mai mare și mai modern


Easy Credit a deschis pe data de 14 iunie, 2019 un nou oficiu, în sectorul Botanica, pe bd. Decebal, 139. Astfel, compania îşi indeplinește scopul ca reţelele sale teritoriale să fie amplasate în locurile cele mai accesibile şi solicitate de către clienţi.

Noul sediu întâmpină clienții într-o locație modernă, spațioasă, accesibilă, unde clienții să se simtă bineveniți de fiecare dată și  să pună bazele unor parteneriate de durată și de succes, pentru a avea în continuare o colaborare la fel de bună. Oficiul cuprinde un terminal de plată autoservire (self-service), care oferă mai multă mobilitate și eficiență în efectuarea gratuită a operațiunilor de achitare a creditelor. Acesta aduce un concept bazat pe un design modern, într-un spațiu deschis și relaxant, dar și pe redefinirea relației cu compania, cu un accent mai mare pe consultanță, relevanță și timp eficientizat, pentru a susține și inspira clienții să facă cele mai potrivite alegeri în funcție de nevoile lor.

Clienții noului oficiului eCredit vor fi deserviți de ofițerii de creditare care vor satisfice nevoia de consultanță individuală.

Ei vor fi mereu la dispoziție să ofere informații și suport cu privire la:

  • diversitatea posibilităților de creditare
  • opțiunile financiare relevante oferite de companie
  • cel mai potrivit produs creditar pentru client, în așa manieră încât să îi fie confortabil sa achite ratele creditului fara întîrziere
  • completarea cererilor de creditare
  • beneficiile, obligațiile, modalitațile de plată ale creditului.

Oficiul din sectorul Botanica va oferi credite pentru urmatoarele categorii de clienti:

  • Pensionari, 
  • Persoane care muncesc oficial 
  • Liberi profesioniști 

Un punct diferit îl reprezintă în politica compania de a lua în considerare si alte tipuri de venituri decât cele salariale (pensii, venituri din activitați independente, transferuri din strainatate, comisioane sau chirii), iar clienții care posedă Easy Card Gold pot beneficia de condiții preferențiale și anume aplicarea ratei dobânzii reduse pentru creditele solicitate.

Pentru comoditatea clienţilor, oficiul va activa de luni până vineri, de la 09:00 până la 19:00, şi de la 09:00 până la 18:00, în decursul zilei de sâmbătă, fără pauză de masă.

Prin deschiderea noii locații, rețeaua Easy Credit ajunge la un numar de  23 de unități în Republica Moldova, fiind prezentă în toate oraşele importante şi deservind o arie largă de clienţi. Lista completă a locațiilor companiei poate fi consultată accesând https://ecredit.md/contacte/.

 

Pentru informații adiționale apelați:  022 999 982, 079 905 982

Dorim să fim aproape de tine şi să-ţi aducem aceleaşi servicii de calitate cu care te-am obişnuit. Te aşteptăm la unitățile noastre din toată ţara!

eCreditFii fericit!

Dacă oficiile fizice Easy Credit sunt prea departe de tine, stai în mediul online pentru a solicita un credit. Aplică online pentru un credit de nevoi personale AICI



Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.