Verifică dacă tu ai cîștigat marele premiu iPhone XR oferit de Easy Credit! – eCredit

Verifică dacă tu ai cîștigat marele premiu iPhone XR oferit de Easy Credit!


În urma Eaxtragerii Random, a fost desemnat cîștigătorul pentru premiul oferit de compania Easy Credit în cadrul campaniei „Vino în orice filială Darwin, platește rata lunară Easy Credit, și participă la tombola cu marele premiu iPhone XR 64 GB”  , desfășurată în perioada 15 decembrie – 31 ianuarie.
Fericita câștigătoare este Nadejda Birca cu Numărul plății : 098436532. Numele său a fost extras, cu ajutorul generatorului de numere aleatorii random.org, din zeci de mii de plăți înregistrate. Identificatorul unic de concurs a fost Numărul Plății.
În curând vom contacta norocoasa pentru ai înmâna premiul promis.

Amintim că toate achitările efectuate de clienții Easy Credit la orice filială Darwin, în perioada 15 decembrie 2018 – 31 ianuarie 2019 au participat automat la concurs.

Vedeți mai jos cum a avut loc extragerea:



Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.