OCN Easy Credit SRL „Contribuabil cu grad înalt de credibilitate” – eCredit

OCN Easy Credit SRL „Contribuabil cu grad înalt de credibilitate”


OCN Easy Credit SRL a fost onorată cu titlul „Contribuabil cu grad înalt de credibilitate”

Pe 1 iulie 2024, a avut loc evenimentul „Gala Contribuabilului Onest”, organizat de către Serviciul Fiscal de Stat. OCN
Easy Credit SRL, în cadrul acestui eveniment, a fost desemnat în top 100 datorită responsabilității fiscale, transparenței și corectitudinii în activitatea desfășurată.
Evenimentul s-a desfășurat cu prilejul aniversării a 34 de ani de activitate a autorității fiscale. 100 de agenți economici au primit certificate de credibilitate pentru aportul lor în onorarea obligațiilor fiscale.

La eveniment au participat președintele Republicii Moldova Maia Sandu, Ministrul Finanțelor Petru Rotaru, și președintele Comisiei parlamentare economie, buget și finanțe, Radu Marian.
Doamna Olga Golban, Directorul Serviciului Fiscal de Stat, a declarat că evenimentul este organizat pentru a promova responsabilitatea fiscală.

Directorul companiei OCN Easy Credit SRL, Victor Gamarț, fiind prezent la acest eveniment, a declarat că este mândru să primească o astfel de distincție: „Acest fapt încă o dată demonstrează că tot ceea ce ne asumăm noi zi de zi, împreună cu întreaga echipă Easy Credit, este o strategie corectă. Această distincție ne-a demonstrat încă o dată că noi suntem pe o cale dreaptă și suntem bucuroși să fim printre cei 100 de contribuabili care sporesc transparența economică și duc la o educație fiscală mult mai avansată pentru toți.”

Compania Easy Credit este o companie de top în domeniul microfinanțării, care activează din anul 2005, având filiale în cele mai mari centre raionale și sute de mii de clienți care au beneficiat de serviciile Easy Credit.Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.