ANUNȚ IMPORTANT – Stopăm calcularea PENALITĂȚILOR – eCredit

ANUNȚ IMPORTANT – Stopăm calcularea PENALITĂȚILOR


În legătură cu instituirea Stării de urgență pe teritoriul Republicii Moldova, precum și în legătură cu suspendarea activității multor agenți economici, instituirea carantinei la domiciliu pentru mulți dintre Clienți și pentru că confortul Dumneavoastră financiar este o prioritate pentru noi, am decis următoarele:

  1.  Stoparea calculării, din data de 16.03.2020 și pe toată perioada stării de urgență, a oricăror PENALITĂȚI și/sau DOBÎNZI DE ÎNTÎRZIERE. Aceste facilități sunt valabile doar pentru Clienții de bună-credință, care nu au înregistrat restanțe la momentul instituirii Stării de urgență. Pentru ceilalți, cazurile vor fi soluționate individual, în baza unor cereri scrise pe următoarele adrese de email: office@easycredit.md și legal@easycredit.md.
  2.  A institui linia fierbinte pe numărul de telefon 022 838 888 pentru a putea da curs solicitarilor Clienților noștri.
  3. A suspenda temporar activitatea oficiilor secundare, pînă la stabilirea modului de activitate a agenților economici de către autoritățile Republicii Moldova.
  4. În scopul asigurării continuității deservirii Clienților a stabili un regim de activitate special pentru sediul Companiei de pe strada Tighina 49/4, municipiul Chișinău, cu instituirea unor reguli speciale privind comportamentul Clienților, păstrînd distanța socială de cel puțin 1m între persoane. Vom continua să încasăm plățile pentru rambursarea creditelor contractate.

DEOSEBIT DE IMPORTANT

Dragii noștri Clienți,
Este de o importanță deosebită păstrarea calmului în aceste clipe complicate pentru societatea noastră. Acum ca niciodată, apelăm la bunele maniere și spiritul civic al Dumneavoastră.
Venim cu un apel către cei, care nu au fost grav afectați, pentru a nu perturba GRAV activitatea Companiei noastre și a altor companii, care sunt legate de activitatea noastră operațională, să asigure pe măsura disponibilității achitările conform condițiilor stabilite în contract, iar noi, negociind cu prestatorii de servicii, AM DECIS SĂ:

Achităm din contul nostru comisioanele datorate operatorilor de plăți electronice pentru următoarele modalități de achitare electronică:

Totodată, rugăm persoanele ce doresc să profite ca urmare a instituirii Stării de urgență, să-și revizuiască atitutidea sa și să conștientizeze importanța deosebită a unui comportament corect și onest.



Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.