Credit Persoane Juridice


Îți pornim afacerea din loc în doar 2 pași și 3 mișcări!

Cum? Easy 😊  suntem aici pentru voi!

Easy Credit propune soluții financiare rapide pentru IMM-uri.

Valorifică oportunitățile de afaceri pe care le are compania ta. Indiferent că vrei să achiziționezi bunuri, materii prime sau să achiți anumite obligații – suntem alături prin consultanță și soluții de finanțare complete pentru toate tipurile de IMM.

Pentru cine este creditul rapid IMM?

    • Ești un antreprenor care și-a lansat afacerea de curând și ai nevoie de capital pentru dezvoltare, iar cheltuielile te copleșesc – taxe, salarii, chirii, furnizori?
    • Sau poate ești deja la jumătatea distanței? Înregistrezi profituri, dar planifici să investești, pentru a-ți extinde afacerea? Ai nevoie de tehnică, echipament suplimentar, terenuri sau specialişti?
  • Altfel spus, ai o afacere și îți dorești soluții de finanțare de calitate și viabile?

NOI îți oferim soluții financiare rapide și de încredere. Accesează un credit pentru capital de lucru, investiții sau destinații variate – scopul nu contează!

Aplică la Easy Credit și ai banii în cont în maxim 1 oră de la aprobare. Acum ești liber să cucerești lumea!

Caracteristicile produsului

    • Destinația: Credit pentru afacere destinat pentru plata furnizorilor, procurarea marfurilor, echipamentelor sau achitarea taxelor la stat, refinanțarea creditelor de la alte organizații creditare nebancare sau bănci, diversificarea gamei produselor și a necesității de finanțare.
    • Suma maximă: 2 milioane lei, suma este determinată de cifra de afaceri a companiei.
    • Perioada de rambursare: 36 luni.
  • Garanții: Mix de garanții de la sume mai mari de 150 mii MDL, în conformitate cu reglementările în vigoare .

Mai multe detalii la numărul 022-838-888 sau pe ecredit.md.



Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.