Easy Credit: Soluții financiare pentru toți și fiecare – eCredit

Easy Credit: Soluții financiare pentru toți și fiecare


Ho-Ho-Ho! Suntem în prag de sărbători și cu toții așteptăm să se întâmple ceva magic. Feeria sărbătorilor de iarnă a pus stăpânire pe toți și fiecare, transformând această perioadă frumoasă în una extrem de agitată. Și pentru că știm cât de important este pentru tine să oferi cele mai originale și frumoase cadouri, eCredit vine cu mai multe oferte exact pe placul tău! Suntem alături de tine, pentru a aduce zâmbete pe fețele celor dragi ție!

La eCredit credem în visele tale și vrem să-ți fim alături atunci când decizi să le transformi în realitate. Fie că este vorba de reamenajarea locuinței sau de o mașină nouă, de o vacanță sau de un eveniment important, avem creditul potrivit pentru oricare din planurile tale. Rămâne doar să îl descoperi, iar de restul ne ocupăm noi. Acum este momentul să te bucuri de momentele speciale din viața ta, aplică pentru un credit de nevoi personale sau un credit auto!

În ajun de sărbători, eCredit a pregătit mai multe soluții financiare rapide care te ajută să realizezi lucruri importante sau care te ajută să ieși din situații mai complicate. Avantajul principal este faptul că intri îndată în posesia banilor, în DOAR 15 minute, pe care îi poți folosi cum ai nevoie. Este suficient să aplici pentru un împrumut și vei avea un vis împlinit.

Și pentru că noi știm cât de valoros este timpul pentru tine, te scutim de drumuri și formalități, îți punem la dispoziție metode prin care poți aplica la credit online sau telefonic, operativ și sigur:

  • Simplu și easy de obținut – primești creditul pe loc.
  • Rată lunară fixă – îți planifici ușor plata ratelor, fiind o sumă fixă lună de lună.

Nu mai amâna pentru mâine, aplică astăzi la Easy Credit și astăzi primești banii doar în baza buletinului.

Astfel, ești doar la un click distanță pentru ca de Crăciun visul tău să devină realitate!

Mai multe detalii la numărul 022-838-888 sau pe ecredit.md.



Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.