Sfârșit stare de urgență


DRAGI CLIENȚI

O.C.N. Easy Credit S.R.L. mulțumește toți Clienții săi, care, în pofida măsurilor restrictive aplicate de autorități pentru combaterea răspândirii bolii COVID 19, ne-au fost alături și au achitat creditele contractate în termen. Prin efortul Dumneavoastră am fost în putință să ne executăm obligațiile față de parteneri, instituții financiare, angajați, autoritățile statului și să menținem un echilibru în activitatea de bază a companiei, de acordare a creditelor nebancare.

ÎNTREAGA ECHIPĂ A EASY CREDIT VĂ MULȚUMEȘTE PENTRU EFORTUL DUMNEAVOĂSTRĂ

Totodată, în sprijinul Clienților noștri, inclusiv cei care au fost grav afectați de măsurile restrictive, O.C.N. Easy Credit S.R.L. a venit în perioada 16.03.2020 – 15.05.2020 cu măsuri de susținere, cum ar fi:

  • Stoparea calculării oricăror penalități și/sau dobânzi de întârziere,
  • Achitarea tuturor comisioanelor din contul companiei, datorate terților, pentru achitarea la distanță a creditelor,
  • Prelungirea, la cererea Clienților, a creditelor, prin acordarea unei vacanțe de plată. Acesta fiind un serviciu total gratuit și care nu a afectat costul creditului.

IMPORTANT

O.C.N. Easy Credit S.R.L. va continua să susțină Clienții grav afectați

Începând cu data de 18.05.2020, O.C.N. Easy Credit S.R.L. își rezervă dreptul de a calcula penalități/dobânzi de întârziere pentru creditele ce nu sunt achitate în termen.

Totodată, O.C.N. Easy Credit S.R.L. va continua să susțină persoanele aflate în dificultate financiară gravă și va analiza solicitările acestora în baza unor cereri MOTIVATE.

Clienții vor fi în drept să depună o cerere motivată, cu anexarea documentelor confirmative, prin care să solicite diminuarea/anularea oricăror penalități și/sau dobânzi de întârziere, calculate, sau să solicite prelungirea contractelor de credit prin depunerea unor cereri, conform modelului, la unul din sediile O.C.N. Easy Credit S.R.L., sau la adresa de email covid@easycredit.md.

Vor fi eligibili doar Clienții care au admis abateri de la executarea obligațiunilor pe perioada 16.03.2020 – 30.06.2020 și care pot demonstra lipsa veniturilor în această perioadă, ca urmare a restricțiilor impuse de către autoritățile Republicii Moldova, sau de către alte state în care aceștia înregistrează venituri impozabile.

 

Cu profund respect,

Administrația O.C.N. Easy Credit S.R.L.



Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.