Un nou oficiu Easy Credit îsi deschide usile pentru clienți în sectorul Ciocana!


De data aceasta, arealul de activitate se extinde în sectorul Ciocana al capitalei.

Ce i-ar motiva pe clienți să beneficieze de oferte de invidiat: o echipă competentă și amabilă sau confortul teritorial? Strategia noastră de a oferi accesibilitate și calitate a devenit regula de aur și garanția succesului!

Pentru echipa EASY CREDIT, inaugurarea unui nou oficiu înseamnă un pas mai aproape de clienți, o deservire mai rapidă și mai calitativă. În noul sediu, locuitorii capitalei vor beneficia de un spectru larg de servicii de calitate. Astfel, O.C.N. “EASY CREDIT” SRL și-a asumat angajamentul de a investi în confortul și utilitatea deservirii clienților, dar și în dezvoltarea companiei.

În acest context, suntem entuziasmați să Vă informăm că la data de 22 ianuarie, 2020 vom găzdui evenimentul de deschidere al oficiului nostru. Noua locație poate fi  vizitată de către clienți la adresa bd. Mircea cel Batrân, 3, funcționând în intervalul de timp 9 00 – 19 00, de luni până vineri, și de la 09:00 până la 18:00, în decursul zilei de sâmbătă .

Echipa profesionistă şi instruită se află la dispoziţia dvs., dispusă întotdeauna să Vă consilieze şi să vă ofere sugestii cu privire la cele mai avantajoase servicii de creditare. Iar, echipamentul modern, anturajul funcţional are menirea să faciliteze comunicarea deschisă cu clienţii noștri.

Deschiderea oficiilor noi face parte din strategia O.C.N. EASY CREDIT SRL de dezvoltare şi extindere a reţelei teritoriale, care în prezent cuprinde 9 oficii și 15 reprezentanțe amplasate pe teritoriul Republicii Moldova. Inaugurarea noului oficiu va marca o etapă importantă în procesul de consolidare a companiei ca “Top Angajator” în Republica Moldova. Acest pas reconfirmă angajamentul companiei de a investi în evoluția profesională a angajaților săi, dar și în accesibilitatea/confortul clienților.

Vă așteptăm cu drag să împărtășim cu DVS noile oferte și să fiți primii care profită de surprizele evenimentului!

Pentru informații adiționale apelați:  +373 79 905 983

Lista completă a locațiilor companiei poate fi consultată accesând https://ecredit.md/contacte/.

Dacă oficiile fizice Easy Credit sunt prea departe de tine, stai în mediul online pentru a solicita un credit. Aplică online pentru un credit de nevoi personale AICI

eCredit – Fii fericit!



Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.