Despre noi

Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL este o societate comercială de microfinanțare înființată la data de 12 octombrie 2005 ca rezultat al unei investiții străine, directe în Republica Moldova. Vasta experiență internațională a asociaților companiei, precum și managementul calificat au dus la progresul constant al companiei, ajungînd să fie una din cele mai mari și reputative organizații de microfinanțare în Republica Moldova.

Prin Ordinul nr. 1222 din 31.12.2015 al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL a fost inclusă în lista agenților economici – mari contribuabili ai Republicii Moldova.

În activitatea sa, Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL, se conduce după principiul:

Legalității,
Transparenței,
Flexibilității,
Onestității,
Libertății decizionale,
Individualizării,
Rapidității.

Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL. este liberă de birocratizări și își organizează activitatea sa pentru a fi cît mai aproape, confortabil și util tuturor cetățenilor Republicii Moldova, precum și a nerezidenților, ce-și aduc aportul la dezvoltarea și creșterea economică a Republicii Moldova.

Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL. este condusă de către Director, dnul Victor Gamarț, care este angajat al întreprinderii de la fondare și deține o vastă experiență bancară. Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL a deschis brațele pentru cca 100 angajați, care reprezință cel mai valoros capital al societății.

Dacă îti dorești să fii membru al familiei ÎCS Easy Credit SRL, nu ezita să ne transmiți CV-ul tău la adresa hr@easycredit.md, iar noi vom selecta pe cei care, prin profesionalismul său, doresc să contribuie la dezvoltarea companiei și la creșterea nivelului de trai al concetățenilor noștri, aici, în Moldova.

Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL este titularul mărcii comerciale, „eCredit fii fericit!”, fiind inclusă în Registrul național al mărcilor cu numărul R 14963.

Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL este operator de date cu caracter personal, cu numărul 0000446, 0000446-001, 0000446-002.

Conform datelor Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL, este lider pe piața organizațiilor de microfinanțare din Republica Moldova, fapt ce se datorează încrederii clienților noștri și a unei munci asidue a echipei ÎCS Easy Credit SRL.

Vă mulțumim pentru alegerea Dumneavoastră.

Cu ajutorul Dumneavoastră, Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL, își dorește îmbunătățirea calității serviciilor oferite. Astfel, în cazul în care aveți reclamații, le puteți transmite la adresa de email: office@easycredit.md sau, prin poștă la adresa MD-2001, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Tighina, 49/4, Întreprinderea cu Capital Străin ÎCS Easy Credit SRL.

OFICIUL CENTRAL

Oficiul