Împrumuturi – eCredit

Împrumuturi

Fiecare avem aspirații și pasiuni în viață. Pentru unii este vorba despre amenajarea căminului, pentru alții, despre o achiziție nouă. Ceea ce ar putea însemna un smartphone sau o mașină nouă. Pentru alții, mult mai importante sunt emoțiile și dorința de a descoperi priveliști noi – cum ar fi o vacanță în jurul lumii. Sau chiar despre toate acestea la un loc! Nu contează motivul împrumutului, noi vă respectăm intimitatea fără a vă impune condiții de utilizare a împrumutului contractat.

Când împrumuturile bănești pot fi cea mai buna soluție pentru problema Dvs.?

Când este vorba de realizarea visurilor noastre, mulți oameni afirmă că banii reprezintă cel mai mare obstacol în calea lor. La Easy Credit, noi credem în accelerarea și susținerea oamenilor de a spune „da” oportunităților. Viața e scurtă. Trăiți-o din plin!

În plus, există situații în care un credit rapid online poate fi alegerea perfectă și noi vă oferim suportul nostru. Iată câteva exemple:

 1. Situații neplanificate

Poate ați auzit expresia „nu plouă cât nu plouă, dar și când plouă, plouă îndesat”. Adesea, atunci când avem o cheltuială, apar de nicăieri încă două sau trei, în același timp. Cu toate acestea, un împrumut rapid în numerar vă poate ajuta să scăpați de încurcătură și să acoperiți golurile până la următorul salariu.

 1. Când aveți ceva de sărbătorit

Planificați această zi de luni de zile. După trimiterea invitațiilor, rezervarea locației, plata firmei de catering și cumpărarea rochiei sau costumului, trebuie să încheiați contractele cu DJ-ul și fotograful. Un împrumut rapid vă poate asigura faptul că îi veți alege din timp pe cei mai buni și că amintirile voastre vor fi imortalizate exact așa cum vă doriți.

 1. Nu vă ajunge doar o sumă mică de bani

În viață se întâmplă de toate. De exemplu, după ce ați terminat cumpărăturile pentru înlocuirea actualului mobilier cu unul nou, găsiți în cutia poștală factura pentru lumină, iar suma de achitare e mai mare decât v-ați așteptat și trebuie plătită până săptămâna următoare. Cu un împrumut rapid în numerar, plătiți întreținerea și rambursați împrumutul la salariu.

 1. Când trebuie să puneți lucrurile în mișcare

Fie că tocmai vi s-a defectat mașina, fie că aveți nevoie de un telefon nou sau pur și simplu e nevoie să vă schimbați țevile la baie – un împrumut pe termen scurt reprezintă soluția excelentă pentru a vă reechilibra, fie că o să vă cumpărați o bicicleta, fie pentru a vă repara telefonul sau chiar pentru a procura un autoturism second-hand.

Oricare ar fi nevoile dumneavoastră pe termen scurt, Easy Credit vă poate ajuta. Împrumuturile rapide în numerar sunt cea mai rapidă și cea mai accesibilă modalitate de a obține fonduri atunci când trebuie să punem lucrurile pe roate.

 1. Credite pentru ocazii speciale de la Easy Credit

Vă planificați nunta de vis sau o zi de naștere specială? Sau, cu regret, poate trebuie să planificați o înmormântare de familie? Viețile noastre sunt pline de diverse evenimente care pot fi atât fericite, cât și mai puțin fericite, dar care necesită asistență financiară deopotrivă.

Unele evenimente nu așteaptă momentul când aveți bani puși deoparte, dar vin tocmai atunci când vă așteptați cel mai puțin. Din acest motiv, Easy Credit și-a propus să vă fie un partener de încredere – atât la bine, cât și în situații dificile.

Când banii și economiile pe care le aveți la moment nu sunt o opțiune, una din soluțiile de rezolvare a situației în care vă aflați este să luați un împrumut personal online care vă va ajuta să distribuiți suma împrumutată pe o perioadă de timp în care veți fi apt să o întoarceți.

Împrumuturile personale sunt o idee bună atunci când știți că veți avea nevoie de o sumă mai mare de bani într-o perioadă scurtă de timp și nu aveți imobile sau alte bunuri pentru a le lăsa în gaj. Când aveți nevoie de bani rapid și la cele mai avantajoase condiții – Easy Credit este soluția!

Credem că fiecare plan, idee sau eveniment merită o soluție viabilă. De aceea, am pregătit creditul de nevoi personale accesibil pentru orice nevoie ai avea. Bucură-te de momentele speciale din viața ta! Suntem alături de dvs. și de visele pe care le aveți și suntem gata să vă sprijinim în situații diferite de viață, cu loialitate, transparență și corectitudine.


Care este Împrumutul compatibil necesitaților tale?

Compania Easy Credit a adaptat produsele sale pentru necesitățile și problemele tale , deci  Va pune la dispoziție mai multe tipuri de împrumuturi pentru a se plia perfect cu soluția problemei tale. OCN Easy Credit SRL vă pune la dispoziție următoarele tipuri de produse:

Împrumuturi de nevoi personale – credite fără gaj pentru îndeplinirea dorințelor dumneavoastră!

Credem că fiecare plan, idee sau viziune merită o soluție viabilă. De aceea, am pregătit creditul de nevoi personale accesibil pentru orice plan. Bucurați-vă de momentele speciale din viața dumneavoastră!

Împrumuturi în numerar – mai aproape de vise

Noi credem că lucrurile mult dorite pot fi realizate astăzi, cu ajutorul împrumuturilor rapide în numerar.

Dacă ați avea șansa să vă împliniți un vis mai vechi sau o dorință mai neobișnuită – ați profita de acest moment sau ați permite cuiva să vă stea în cale? Indiferent de natura aspirației dumneavoastră, un credit rapid în numerar reprezintă cea mai bună soluție, atunci când aveți nevoie de bani într-un timp foarte scurt.

Când este vorba de realizarea visurilor noastre, mulți oameni afirmă că banii reprezintă cel mai mare obstacol în calea lor. La Easy Credit, noi credem în accelerarea și susținerea oamenilor de a spune „da” oportunităților. Viața e scurtă. Trăiți-o din plin!

Împrumuturi pentru consum – investim în lucruri de valoare

Dacă vă doriți să procurați produse sau servicii în credit în condiții avantajoase, Easy Credit vă pune la dispoziție posibilitatea de a achita prețul integral al acestora direct la sediul furnizorului(magazinului) de bunuri sau servicii. Mai mult decât atât, nu mai este nevoie să veniți în biroul Easy Credit pentru a obține creditul. Totul se aranjează prin intermediul apelurilor telefonice sau puteți depunecererea on-line/ la distanță. Noi ne angajăm să obținem toate detaliile, atât de la dvs. cât și de la furnizor.

Întreaga procedură se desfășoară într-un timp foarte scurt, în care vi se comunică dacă sunteți eligibil pentru împrumutul de consum solicitat. Suma solicitată poate fi restituită în termen maximal de 36 de luni.

Care sunt avantajele creditului de consum?

Creditul de consum de la Easy Credit este ușor de obținut, pre-aprobarea cererii și aprobarea juridică fiind făcută în cel în cel mai scurt timp. Deoarece este un program de creditare corect și flexibil, acesta oferă numeroase facilități pentru client:

 • Nu se percep comisioane pentru deservire – valabil în cazul unei solicitări de analiză a împrumutului pentru bunurile sau serviciile solicitate.
 • Rambursare diferită pentru fiecare client – în funcție de nevoile și posibilitățile dumneavoastră, vă puteți alege propria metodă de restituire a creditului.
 • Nu este nevoie de gajare a unui imobil – procedura de obținere a unui împrumut este la maxim simplificată și este orientată către nevoile dumneavoastră fără a vă complica cu birocrații incomode. Creditul se obține doar cu buletinul.
 • Acordăm credite de consum tuturor care își pot demonstra veniturile. Deasemenea acordăm împrumuturi pensionarilor.
Împrumuturi gratuite – o modalitate de a vă mulțumi că sunteți cu noi


Easy Credit este o companie axată pe client și e mereu orientată către satisfacerea nevoilor acestuia, oferind atât împrumuturi rapide, cât și împrumuturi pe termen lung, iar în unele situații pentru clienții fideli oferim și credite gratuite.

De ce am adoptat sistemul împrumuturilor gratis?

Noi apreciem și încurajăm fidelitatea, și am vrut s-o demonstrăm prin fapte. Astfel, noul sistem de creditare – împrumutul absolut gratuit, vine inclusiv ca un răspuns la loialitate.

Ce este un împrumut gratuit?

Un împrumut gratuit înseamnă să întoarceți, în rate lunare egale, doar suma mărfii pe care o procurați. Fără dobânzi, comisioane, taxe și alte plăți aferente ale costului bunului ales.

Ne pasă de proiectele dvs. și vă vom susține către îndeplinirea lor, cu materialele și utilajele de care aveți nevoie. Tot ce este necesar e să fiți un client fidel, cu reputație bună și astfel deveniți eligibil pentru un împrumut gratuit în mărfuri. Flexibilitatea noastră este, de cele mai multe ori, mai mare decât vă imaginați, iar rapiditatea cu care veți obține împrumutul gratuit vă va atrage imediat.

Important! Împrumutul gratuit se acordă doar în cazul în care bunul pe care vi-l doriți se află în magazin cu mențiunea în credit 0% (credit zero) – doar acel bun poate fi achiziționat în credit la suma care este indicat pe marfa respectivă și dvs. întoarceți în rate egale exact suma indicată a bunului.

Cine este eligibil pentru un împrumut gratuit?

Dacă alte companii de microfinanțare oferă împrumuturi gratuite doar pentru primul împrumut, noi ne-am gândit și la fidelizarea clienților care sunt mereu alături de noi.

Aceste împrumuturi gratuite sunt valabile pentru orice client nou și / sau cu istoric bun de creditare în cadrul OCN Easy Credit SRL, și vine în formă de bunuri sau servicii alese de dumneavoastră de la orice magazin sau salon partener care are produsele cu credit 0%.

Suntem alături de dvs. pentru a vă face viața mai ușoară și a vă atinge și cele mai ambițioase scopuri și dorim să fim sprijinul dezvoltării afacerii sau îmbunătățirii calității vieții dvs.
Compania Easy Credit vă încurajează să ne apelați pentru orice întrebare, pentru că noi suntem aici să vă ajutăm și să vă susținem financiar.

Credite auto

O.C.N. ”EASY CREDIT” S.R.L. a lansat un credit nou, pentru procurare autoturism.
Fiți Fericiți la volanul noii mașini. Indiferent de cum doriți să fie, Vă ajutăm să o procurați.

Cu creditul Auto puteți achiziționa o mașină nouă sau cu parcurs de la unul din partenerii noștri sau de la un vânzător privat.

Pentru a beneficia de acest credit este nevoie:
– să fiți cetățean al Republicii Moldova cu vârsta cuprinsă între 21 și 60 de ani;
– să prezentați originalul buletinului de identitate valabil și viză de reședință pe teritoriul Republicii Moldova;
– să dispuneți de permis de conducere;
– să aveți istorie creditară pozitivă fără restanțe la achitarea creditelor;

Dacă creditul a fost aprobat, eliberarea banilor se va efectua doar după ce vânzătorul înregistrează autoturismul pe numele Dvs. și se depune în gaj în favoarea OCN Easy Credit SRL.
Conform legislatiei in vigoare cheltuielile legate de înregistrarea gajului/ modificarea/ radierea contractului de gaj, sînt suportate de debitorul gajst (solicitantul creditului).

Suma împrumut ?
Suma creditului este de la 30,000 lei și până la 500,000 lei.

Perioada ?
Perioada de finanțare este de minim 12 luni si maximum 5 ani. Este posibila și achitare anticipată.

În cazul rambursării anticipate a creditului, Creditorul este îndreptăţit la o compensaţie rezonabilă şi justificată:
a) 1% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată şi rezilierea convenită a contractului de credit este mai mare de un an;
b) 0.5% din valoarea creditului rambursat anticipat, dacă perioada de timp dintre rambursarea anticipată şi data convenită pentru rezilierea contractului de credit nu este mai mare de un an.

Avans ?
Avans nu este obligatoriu. El poate începe chiar de la 0% din prețul autoturismului.

EXCEPȚIE :

În dependență de situația financiară a clientului și starea automobilului, Easy Credit poate solicita:

 • AVANS de minim de 25% din prețul automobilului (stabilit de evaluatorii eCredit), la procurarea autoturismelor în scopul transportului de pasageri (TAXI) și/sau mărfuri, inclusiv internaționale, iar termenul maxim al creditului nu va putea depăși 3 ani;
 • AVANS de minim de 30% din prețul automobilului (stabilit de evaluatorii eCredit), la procurarea autoturismelor care au vârstă mai mare de 13 ani, iar termenul maxim al creditului nu va putea depăși 3 ani;

Cat costă ?
Un calcul preventiv poate fi efectuat direct pe site-ul nostru, la calculator (CREDITE AUTO cu gaj automobil) link

Pentru comoditate Creditul poate fi solicitat:
– On-line pe www.ecredit. md (Credit Auto, cu gaj automobil) ;
– Direct la partenerii de vânzare autoturisme ;
– la oficiile O.C.N. ”Easy Credit” S.R.L.

Alegeți automobilul dorit la unul din parteneri dealeri vânzare autoturisme :

Nr Denumire Partener/
Profil 999.md
Adresa Site WEB Telefon
1 Cipauto mun. Chișinău, str. Grădina Botanică, 9 (Str. Gradină Botanică intersecție cu str. Sălcîmilor) cipauto.md 78222089
68697728
2 Interauto7 mun. Chișinău, str. Albișoara, 27 interauto.md 68777744
68777744
3 TopAuto mun. Chișinău, str. Albișoara 22/1, colț cu str. Ismail 68901111
78650500
4 AutoLuxMD mun. Chișinău, str. Alba Iulia 75/18 (Uzina ALFA, Magazin ORANGE) autolux.md 79013111
79010281
5 Bus-AutoLux mun. Chișinău, str. Petricani 88/4 autolux.md 79600033
79600033
6 AutoBOSS mun. Chisinau, Str. Calea Mosilor 5/3 (Gara de Nord) autoboss.md 78222089
68697728
7 FreshAuto mun. Chisinau str.Pietrariei, 3 freshauto.md 69114140
78170101
8 PerfectAuto mun. Chișinău, str. Tudor Vladimirescu 54, Or. Durlești perfectauto.md 69079755
68405005
9 MGAuto mun. Chișinău, str. Pietrăriei, 19/1 60727669
60727669
10 AutoPointMD mun. Chișinău, str. Petricani, 84 (SUPRATEN) 76070000
68708661
11 Sauto mun. Chișinău, str. Calea Moșilor, 11 sauto.md 79977674
79954375
12 Visauto mun. Chișinău, str. Calea Iesilor, 17 – vis-a-vis de magazin FOURCHETTE visauto.md 79062007
67500600
13 Autoplaza mun. Chișinău, str. Socoleni, 1 autoplaza.md 79001974
79301974
14 AUTOTRENDSRL mun. Chișinău, str. Uzinelor, 145 78351239
68319020
15 Auto-store mun. Chişinău, str. N. Testemiţanu, 29/5 61000017
62002004
16 RVAUTO mun. Chișinău, str. Calea Moșilor, 4 www.rvauto.md 79459930
79459930
17 MILIONAUTO mun. Chisinau, str. Alexandr Pușkin 58 68790790
68790790
18 VSauto 69913481
78009343
19 HITAUTO mun. Chisinau, str.Vadul lui Voda 120 78333960
60247263
20 AGMOTORS mun. Chisinau, str.Gradina Botanica 9 agmotors.site 79383743
69570316

Mai multe detalii și consultanță puteți obține la oficiul Easy Credit din preajma dvs:

mun. Chișinău, sect. Centru,
str. Tighina, 49/4
022 838 888 079706322 079218888
mun. Chișinău, sect. Centru,
bd. Ștefan cel Mare și Sfînt 128
022 896 424 079803948 079803948
mun. Chișinău, sect. Botanica,
bd. Dacia 26/A
022 999 982 079905982 079905982
mun. Chișinău, sect. Ciocana,
bd. Mircea cel Bătrân 3
022 999 983 079905983 079905983
mun. Chișinău, sect. Rîșcani,
bd. Moscova 2
022 999 981 079905981 079905981
mun. Chișinău, sect. Telecentru,
str. Academiei 7
022 999 986 079999386 079999386
mun. Chișinău, sect. Buiucani,
str. Alba-Iulia 7
022 999 891 078999891 078999891

Pentru a lua legătura cu un expert auto, apelați la numărul de mai jos:

079 998 400 079 998 400

Vă așteptăm la cel mai apropiat oficiu Easy Credit pentru consultații și semnarea actelor necesare: https://ecredit.md/contacte/

Împrumuturi generoase

Împrumuturile sunt purtătoare de dobânzi și/sau comisioane aferente. OCN Easy Credit SRL negociază mărimea acestora cu Dumneavoastră, în dependență de veniturile, garanțiile oferite de Dumneavoastră. Vom alege împreună cu Dumneavoastră condițiile optime pentru un împrumut avantajos.

ATENȚIE! În cazul în care a-ți contractat credite scumpe, pe termen mic și în condiții ce nu Vă satisfac, Vă putem propune să Vă refinanțați datoriile existente, în condiții mai favorabile.

Credite pentru pensionari – credite fără limite de vârstă

Înțelegem că viața în Moldova este destul de costisitoare, îndeosebi pentru pensionarii care nu au reușit să se adapteze schimbărilor rapide (atât tehnologice, cât și structurale), și că au nevoie de un mic ajutor. La această vârstă respectabilă s-ar putea să aveți chiar și active valoroase, dar cu un venit modest în numerar, vă este greu să luați un împrumut rapid de la instituțiile obișnuite de creditare, cum ar fi băncile sau alte companii financiare de credite. Un credit pentru pensionari de la Easy Credit este soluția perfectă.

Credite care rezolvă problemele rapid

Compania Easy Credit încearcă să vă apere de stresul unei situații incomode, când aveți nevoie de un împrumut pentru un eveniment neașteptat. Fie că aveți nevoie să achitați un tratament, reparația automobilului, aveți o călătorie urgentă pentru a vizita familia sau aveți nevoie de un frigider, TV sau calculator nou – noi o să vă susținem cu un împrumut rapid, pe care îl puteți obține doar cu buletinul.

De asemenea, ne asigurăm că nu împrumutați mai mult decât puteți rambursa și vom face tot posibilul să găsim împreună forma optimă de rambursare a creditului, astfel încât să nu rămâneți blocați cu datorii pe termen lung.

Deci, dacă sunteți un pensionar, beneficiați de avantajele unei pensii de stat, poate aveți și un post de muncă obișnuit sau beneficiați de un venit din investiții, dar aveți nevoie și de un împrumut rapid pe termen scurt, noi vă putem ajuta!

Dacă ați mai apelat la serviciile noastre și în trecut, aveți un istoric pozitiv, iar acum aveți o nevoie reală de împrumut și aveți capacitatea de rambursare a creditului solicitat, Easy Credit vă poate oferi creditul dorit în cel mai scurt timp după acceptarea cererii.

Împrumuturi pentru persoane juridice – investim în viitor. Acordăm împrumuturi atât în marfă cât și în bani

Propunem  persoanelor  juridice să-și procure active, prin intermediul împrumuturilor noastre. În cazul în care a-ți decis să Vă deschideți o mică afacere și aveți nevoie de calculatoare, dispozitive de comunicare, sau alte bunuri necesare unei bune activități, iar bani disponibili în cont nu sunt programați pentru astfel de cheltuieli – Vă propunem o soluție favorabilă. Împrumuturi pentru afacerea Dvs.
Dacă un bun gospodar se gândește la toate cele trebuincioase pentru casă și curte, un bun director se va gândi la toate lucrurile necesare companiei pe care o dirijează. Ei sunt cei care trebuie să-și completeze capitalul circulant pentru a acoperi costurile chiriei, reparării, modernizării, salariilor și multe alte griji. Dacă afacerea se dezvoltă și este timpul să treceți la un alt nivel, iar în acest caz este nevoie de fonduri pentru extinderea afacerii și amenajarea spațiilor cu mobilier, echipament și alte dispozitive pentru birou, nu vă faceți griji, împrumuturile pentru persoane juridice sunt soluția.

Vă oferim împrumuturi atât  în marfă cât și în bani pentru persoane juridice în cel mai scurt timp pentru ca planurile dumneavoastră de afaceri să devină realitate, rapid și în cele mai bune condiții.

Easy Credit este cunoscută pentru faptul că atrage o atenție deosebită acordării de împrumuturi  companiilor din toate industriile. Mulți ani de experiență de afaceri ale companiei au avut ca rezultat o bază mare și diversă de clienți persoane juridice.

Persoanelor juridice acordam credite în sume de la 2 000 lei pînă la 2 000 000 lei, pe un termen de la 6 luni pînă la 36 luni.
Actele necesare pentru obținerea creditului pentru afacere sunt următoarele:
– cerere solicitare credit (forma tipizată Easy Credit) ;
– extras din Registrul de Stat (director si ascociați) actualizat. Vechimea maximă o lună din momentul înaintării cererii spre examinare;
– bilanțul contabil (anual și cel de la ultima data de gestiune) cu descifrările celor mai mari sume din active / pasive ;
– argumentarea sursei primare (veniturilor) de rambursare creditului ;
– alte documente în dependență de specificul activității ;

Când e vorba de afaceri – alegeți pe cineva care merge în aceeași direcție cu Dvs. Alegeți Easy Credit pentru o dezvoltare durabilă și rapidă!

Credite pentru deținătorii de gospodării țărăneștiun umăr de încredere pentru susținerea agriculturii

Ne-am obișnuit ca toate activitățile să fie concentrate în jurul marilor orașe – respectiv, atenția și suportul nostru se îndreaptă către aceste sectoare și către oamenii care își desfășoară activitatea în mediul urban.

Scopul nostru este să fim alături de Dumneavoastră cu un suport financiar rapid, chiar dacă nu sunteți angajat în câmpul muncii, dar administrați o gospodărie țărănească cu scopul de a obține produse agricole, prelucrarea lor primară sau comercializarea cu preponderenţă a propriei producții agricole. De aceea vă propunem credite pentru deținătorii de gospodării țărănești în condiții avantajoase.

Noi privim această activitate ca fiind o mică afacere de familie, unde, pe lângă faptul că se muncește mult, depuneți multă pasiune, investiți timp și este nevoie și de bani.

Tocmai din acest motiv, Easy Credit susține și această categorie de persoane fizice care dețin întreprinderi individuale, bazate pe proprietatea privată asupra terenurilor agricole și asupra altor bunuri.

Indiferent de scopul împrumutului, fie că vă doriți să cumpărați un utilaj nou și nu aveți toată suma pregătită, fie că vreți să cumpărați un sort nou de plantație sau, pur și simplu aveți de suportat unele cheltuieli neprevăzute pentru această perioadă – nu vă mai faceți griji!

Tot de ce este nevoie pentru a cere un împrumut rapid pentru gospodăria țărănească pe care o gestionați, sunt următoarele documente:

 • buletinul de identitate cu fișa de însoțire
 • extras din Registrul Gospodăriilor Țărănești – de la Primărie (pentru gospodării țărănești)
 • declarațiile cu privire la venituri pentru ultimul an de gestiune

Suma minimă a împrumutului constituie 2 000 lei, iar suma maximă este de 100 000 lei.

Împreună cu Dumneavoastră vom alege perioada optimă de rambursare a creditului – ea poate varia de la 6 luni până la 24 de luni. Totul depinde de abilitatea financiară și venitul Dumneavoastră lunar.


În dependență de termenul creditului împrumutului deosebim :

Împrumuturi pe termen scurt

Împrumuturile sunt acordate pe un termen de la 6 la 12 luni.

Împrumuturi pe termen mediu

Împrumuturile sunt acordate pe un termen de la 12 la 24 luni.

Împrumuturi pe termen lung

Împrumuturile sunt acordate pe un termen de la 24 la 46 luni.

Cum puteți obține un credit?
Procedura de depunere este simplificată și ușor de aplicat, fără documente anevoioase, gaj sau ipoteci. Este nevoie doar de buletin și confirmarea veniturilor lunare. Noi suntem flexibili și mereu orientați către nevoia dvs. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține un împrumut ne-bancar este să îndepliniți un simplu formular ce conține:

 • Suma solicitată a creditului
 • Nume/Prenume
 • Numărul de telefon
 • Confirmarea faptului că aveți peste 18 ani

Deci, mai simplu decât atât nu se poate! Aveți nevoie mai puțin de un minut pentru a îndeplini această cerere și sunteți la un răspuns distanță de a vă vedea visele cum prind contur!

Easy Credit – mereu aproape de Dumneavoastră.

eCredit – Fii fericit !Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.