Împrumuturi

Fiecare avem aspirații și pasiuni în viață. Pentru unii este vorba despre amenajarea căminului, pentru alții, despre o achiziție nouă. Ceea ce ar putea însemna un smartphone sau o mașină nouă. Pentru alții, mult mai importante sunt emoțiile și dorința de a descoperi priveliști noi – cum ar fi o vacanță în jurul lumii. Sau chiar despre toate acestea la un loc! Nu contează motivul împrumutului, noi vă respectăm intimitatea fără a vă impune condiții de utilizare a împrumutului contractat.

Când împrumuturile bănești pot fi cea mai buna soluție pentru problema Dvs.?

Când este vorba de realizarea visurilor noastre, mulți oameni afirmă că banii reprezintă cel mai mare obstacol în calea lor. La Easy Credit, noi credem în accelerarea și susținerea oamenilor de a spune „da” oportunităților. Viața e scurtă. Trăiți-o din plin!
În plus, există situații în care un credit rapid online poate fi alegerea perfectă și noi vă oferim suportul nostru. Iată câteva exemple:

1. Situații neplanificate

Poate ați auzit expresia „nu plouă cât nu plouă, dar și când plouă, plouă îndesat”. Adesea, atunci când avem o cheltuială, apar de nicăieri încă două sau trei, în același timp. Cu toate acestea, un împrumut rapid în numerar vă poate ajuta să scăpați de încurcătură și să acoperiți golurile până la următorul salariu.

2. Când aveți ceva de sărbătorit

În viață se întâmplă de toate. De exemplu, după ce ați terminat cumpărăturile pentru înlocuirea actualului mobilier cu unul nou, găsiți în cutia poștală factura pentru lumină, iar suma de achitare e mai mare decât v-ați așteptat și trebuie plătită până săptămâna următoare. Cu un împrumut rapid în numerar, plătiți întreținerea și rambursați împrumutul la salariu.

3. Nu vă ajunge doar o sumă mică de bani

În viață se întâmplă de toate. De exemplu, după ce ați terminat cumpărăturile pentru înlocuirea actualului mobilier cu unul nou, găsiți în cutia poștală factura pentru lumină, iar suma de achitare e mai mare decât v-ați așteptat și trebuie plătită până săptămâna următoare. Cu un împrumut rapid în numerar, plătiți întreținerea și rambursați împrumutul la salariu.

4. Când trebuie să puneți lucrurile în mișcare

Oricare ar fi nevoile dumneavoastră pe termen scurt, Easy Credit vă poate ajuta. Împrumuturile rapide în numerar sunt cea mai rapidă și cea mai accesibilă modalitate de a obține fonduri atunci când trebuie să punem lucrurile pe roate.


Suntem alături de dvs. și de visele pe care le aveți și suntem gata să vă sprijinim în situații diferite de viață, cu loialitate, transparență și corectitudine.


Care este Împrumutul compatibil necesitaților tale?

Compania Easy Credit a adaptat produsele sale pentru necesitățile și problemele tale , deci  Va pune la dispoziție mai multe tipuri de împrumuturi pentru a se plia perfect cu soluția problemei tale. ÎCS Easy Credit SRL vă pune la dispoziție următoarele tipuri de produse:

Împrumuturi de nevoi personale – credite fără gaj pentru îndeplinirea dorințelor dumneavoastră!

Credem că fiecare plan, idee sau viziune merită o soluție viabilă. De aceea, am pregătit creditul de nevoi personale accesibil pentru orice plan. Bucurați-vă de momentele speciale din viața dumneavoastră!

Împrumuturi în numerar – mai aproape de vise

Noi credem că lucrurile mut dorite pot fi realizate astăzi, cu ajutorul împrumuturilor rapide în numerar.

În cazul în care aveți nevoie de bani, suntem mereu dispuși să vi-i acordăm fie în numerar fie prin transfer la contul bancar, deschis la una din instituțiile financiare din Republica Moldova.

Noi credem că lucrurile mut dorite pot fi realizate astăzi, cu ajutorul împrumuturilor rapide în numerar. Indiferent de natura aspirației dumneavoastră, un credit rapid în numerar reprezintă cea mai bună soluție, atunci când aveți nevoie de bani într-un timp foarte scurt.

Împrumuturi pentru consum – investim în lucruri de valoare

Dacă vă doriți să procurați produse sau servicii în credit în condiții avantajoase, Easy Credit vă pune la dispoziție posibilitatea de a achita prețul integral al acestora direct la sediul furnizorului de bunuri sau servicii. Mai mult decât atât, nu mai este nevoie să veniți în biroul Easy Credit pentru a obține creditul. Totul se aranjează prin intermediul apelurilor telefonice. Noi ne angajăm să obținem toate detaliile, atât de la dvs. cât și de la furnizor.

Întreaga procedură se desfășoară într-un timp foarte scurt, în care vi se comunică dacă sunteți eligibil pentru împrumutul de consum solicitat. Suma solicitată poate fi restituită în termen maximal de 36 de luni.

Care sunt avantajele creditului de consum?

Creditul de consum de la Easy Credit este ușor de obținut, pre-aprobarea cererii și aprobarea juridică fiind făcută în cel mult 48 de ore. Deoarece este un program de creditare corect și flexibil, acesta oferă numeroase facilități pentru client:

 • Nu se percep comisioane pentru deservire – valabil în cazul unei solicitări de analiză a împrumutului pentru bunurile sau serviciile solicitate.
 • Rambursare diferită pentru fiecare client – în funcție de nevoile și posibilitățile dumneavoastră, vă puteți alege propria metodă de restituire a creditului.
 • Nu este nevoie de gajare a unui imobil – procedura de obținere a unui împrumut este la maxim simplificată și este orientată către nevoile dumneavoastră fără a vă complica cu birocrații incomode. Creditul se obține doar cu buletinul.
 • Acordăm credite de consum tuturor – atât persoanelor care lucrează oficial, lucrează pe patentă, cât și pensionarilor.

Împrumuturi gratuite – o modalitate de a vă mulțumi că sunteți cu noi

Easy Credit este o companie axată pe client și e mereu orientată către satisfacerea nevoilor acestuia, oferind atât împrumuturi rapide, cât și împrumuturi pe termen lung, iar în unele situații pentru clienții fideli oferim și credite gratuite.

De ce am adoptat sistemul împrumuturilor gratis?

Noi apreciem și încurajăm fidelitatea, și am vrut s-o demonstrăm prin fapte. Astfel, noul sistem de creditare – împrumutul absolut gratuit, vine inclusiv ca un răspuns la loialitate.

Ce este un împrumut gratuit?

Un împrumut gratuit înseamnă să întoarceți, în rate lunare egale, doar suma mărfii pe care o procurați. Fără dobânzi, comisioane, taxe și alte plăți aferente ale costului bunului ales.

Ne pasă de proiectele dvs. și vă vom susține către îndeplinirea lor, cu materialele și utilajele de care aveți nevoie. Tot ce este necesar e să fiți un client fidel, cu reputație bună și astfel deveniți eligibil pentru un împrumut gratuit în mărfuri. Flexibilitatea noastră este, de cele mai multe ori, mai mare decât vă imaginați, iar rapiditatea cu care veți obține împrumutul gratuit vă va atrage imediat.

Important! Împrumutul gratuit se acordă doar în cazul în care bunul pe care vi-l doriți se află în magazin cu mențiunea în credit 0% – doar acel bun poate fi achiziționat în credit la suma care este indicat pe marfa respectivă și dvs. întoarceți în rate egale exact suma indicată a bunului.

Cine este eligibil pentru un împrumut gratuit?

Dacă alte companii de microfinanțare oferă împrumuturi gratuite doar pentru primul împrumut, noi ne-am gândit și la fidelizarea clienților care sunt mereu alături de noi.

Aceste împrumuturi gratuite sunt valabile pentru orice client nou și / sau cu istoric bun de creditare în cadrul ÎCS Easy Credit SRL, și vine în formă de bunuri sau servicii alese de dumneavoastră de la orice magazin sau salon partener care are produsele cu credit 0%.

Suntem alături de dvs. pentru a vă face viața mai ușoară și a vă atinge și cele mai ambițioase scopuri și dorim să fim sprijinul dezvoltării afacerii sau îmbunătățirii calității vieții dvs.
Compania Easy Credit vă încurajează să ne apelați pentru orice întrebare, pentru că noi suntem aici să vă ajutăm și să vă susținem financiar.

Împrumuturi oneroase

Împrumuturile sunt purtătoare de dobânzi și/sau comisioane aferente. ÎCS Easy Credit SRL negociază mărimea acestora cu Dumneavoastră, în dependență de veniturile, garanțiile oferite de Dumneavoastră. Vom alege împreună cu Dumneavoastră condițiile optime pentru un împrumut avantajos.

ATENȚIE! În cazul în care a-ți contractat credite scumpe, pe termen mic și în condiții ce nu Vă satisfac, Vă putem propune să Vă refinanțați datoriile existente, în condiții mai favorabile.

Împrumuturi pentru persoane fizice

Suntem mereu aproape de Dumneavoastră pentru a Vă acorda sprijinul financiar, la nevoie. Dumneavoastră, în calitate de consumatori, puteți primi împrumuturi, în numerar, ori pentru consum, fără a vi se impune condiții de utilizare a împrumutului contractat. Puteți beneficia de împrumuturi gratuite, sau oneroase, fără garanții suplimentare. Venim să Vă sprijinim mereu fără a Vă cere documente anevoioase, gajuri sau ipoteci, certificate sau carnete de muncă. Suntem flexibili și mereu aproape.

Împrumuturi pentru persoane juridice – investim în viitor

Propunem comercianților, persoane fizice și/sau juridice să-și procure active, prin intermediul împrumuturilor noastre. În cazul în care a-ți decis să Vă deschideți o mică afacere și aveți nevoie de calculatoare, dispozitive de comunicare, sau alte bunuri necesare unei bune activități, iar bani disponibili în cont nu sunt programați pentru astfel de cheltuieli – Vă propunem o soluție favorabilă. Împrumuturi pentru consum, fără gaj, fără acte confirmative sau evaluări independente.
Dacă un bun gospodar se gândește la toate cele trebuincioase pentru casă și curte, un bun director se va gândi la toate lucrurile necesare companiei pe care o dirijează. Ei sunt cei care trebuie să-și completeze capitalul circulant pentru a acoperi costurile chiriei, reparării, modernizării, salariilor și multe alte griji. Dacă afacerea se dezvoltă și este timpul să treceți la un alt nivel, iar în acest caz este nevoie de fonduri pentru extinderea afacerii și amenajarea spațiilor cu mobilier, echipament și alte dispozitive pentru birou, nu vă faceți griji, împrumuturile pentru persoane juridice sunt soluția.

Vă oferim împrumuturi în marfă pentru persoane juridice în cel mai scurt timp pentru ca planurile dumneavoastră de afaceri să devină realitate, rapid și în cele mai bune condiții. Easy Credit este cunoscută pentru faptul că atrage o atenție deosebită acordării de împrumuturi în bunuri companiilor din toate industriile. Mulți ani de experiență de afaceri ale companiei au avut ca rezultat o bază mare și diversă de clienți persoane juridice.

Compania Easy Credit este recunoscută pe piață și prin oportunitate, reactivitate, precum și găsirea soluțiilor potrivite pentru nevoile fiecărui client în parte. Condițiile în care aprobăm fiecare cerere de împrumut depind de tipul acordului de împrumut, solvabilitate și istoricul relației de afaceri cu clientul, durata rambursării creditului și calitatea garanției oferite.

Știm cât de importantă este afacerea dvs., indiferent că sunteți la început de drum sau doriți să vă consolidați poziția pe piață, Easy Credit vă vine în ajutor. Am creat o gamă accesibilă de soluții competitive şi personalizate, din care să alegeți. Astfel, vă puteți bucura, pe deplin, de confortul unei afaceri de succes!

Când e vorba de afaceri – alegeți pe cineva care merge în aceeași direcție cu Dvs. Alegeți Easy Credit pentru o dezvoltare durabilă și rapidă!

ATENȚIE! Împrumutul oferit persoanelor juridice se acordă și în cazul în care bunul pe care vi-l doriți se află în magazinul sau salonul partener cu mențiunea în credit 0% – doar acel bun poate fi achiziționat în credit la suma care este indicat pe marfa respectivă și întoarceți în rate egale exact suma indicată a bunului.

Credite pentru pensionari – credite fără limite de vârstă

Înțelegem că viața în Moldova este destul de costisitoare, îndeosebi pentru pensionarii care nu au reușit să se adapteze schimbărilor rapide (atât tehnologice, cât și structurale), și că au nevoie de un mic ajutor. La această vârstă respectabilă s-ar putea să aveți chiar și active valoroase, dar cu un venit modest în numerar, vă este greu să luați un împrumut rapid de la instituțiile obișnuite de creditare, cum ar fi băncile sau alte companii financiare de credite. Un credit pentru pensionari de la Easy Credit este soluția perfectă.

Credite care rezolvă problemele rapid

Compania Easy Credit încearcă să vă apere de stresul unei situații incomode, când aveți nevoie de un împrumut pentru un eveniment neașteptat. Fie că aveți nevoie să achitați un tratament, reparația automobilului, aveți o călătorie urgentă pentru a vizita familia sau aveți nevoie de un frigider, TV sau calculator nou – noi o să vă susținem cu un împrumut rapid, pe care îl puteți obține doar cu buletinul.

De asemenea, ne asigurăm că nu împrumutați mai mult decât puteți rambursa și vom face tot posibilul să găsim împreună forma optimă de rambursare a creditului, astfel încât să nu rămâneți blocați cu datorii pe termen lung.

Deci, dacă sunteți un pensionar, beneficiați de avantajele unei pensii de stat, poate aveți și un post de muncă obișnuit sau beneficiați de un venit din investiții, dar aveți nevoie și de un împrumut rapid pe termen scurt, noi vă putem ajuta!

Dacă ați mai apelat la serviciile noastre și în trecut, aveți un istoric pozitiv, iar acum aveți o nevoie reală de împrumut și aveți capacitatea de rambursare a creditului solicitat, Easy Credit vă poate oferi creditul dorit în cel mai scurt timp după acceptarea cererii.

Credite pentru deținătorii de gospodării țărănești – un umăr de încredere pentru susținerea agriculturii

Ne-am obișnuit ca toate activitățile să fie concentrate în jurul marilor orașe – respectiv, atenția și suportul nostru se îndreaptă către aceste sectoare și către oamenii care își desfășoară activitatea în mediul urban.Scopul nostru este să fim alături de Dumneavoastră cu un suport financiar rapid, chiar dacă nu sunteți angajat în câmpul muncii, dar administrați o gospodărie țărănească cu scopul de a obține produse agricole, prelucrarea lor primară sau comercializarea cu preponderenţă a propriei producții agricole. De aceea vă propunem credite pentru deținătorii de gospodării țărănești în condiții avantajoase.

Noi privim această activitate ca fiind o mică afacere de familie, unde, pe lângă faptul că se muncește mult, depuneți multă pasiune, investiți timp și este nevoie și de bani.

Tocmai din acest motiv, Easy Credit susține și această categorie de persoane fizice care dețin întreprinderi individuale, bazate pe proprietatea privată asupra terenurilor agricole și asupra altor bunuri.

Indiferent de scopul împrumutului, fie că vă doriți să cumpărați un utilaj nou și nu aveți toată suma pregătită, fie că vreți să cumpărați un sort nou de plantație sau, pur și simplu aveți de suportat unele cheltuieli neprevăzute pentru această perioadă – nu vă mai faceți griji!

Tot de ce este nevoie pentru a cere un împrumut rapid pentru gospodăria țărănească pe care o gestionați, sunt următoarele documente:

 • buletinul de identitate cu fișa de însoțire
 • extras din Registrul Gospodăriilor Țărănești – de la Primărie (pentru gospodării țărănești)
 • declarațiile cu privire la venituri pentru ultimul an de gestiune

Suma minimă a împrumutului constituie 2 000 lei, iar suma maximă este de 60 000 lei.

Împreună cu Dumneavoastră vom alege perioada optimă de rambursare a creditului – ea poate varia de la 6 luni până la 24 de luni. Totul depinde de abilitatea financiară și venitul Dumneavoastră lunar.

Împrumuturi pentru deținătorii de patente – suportul necesar pentru o activitate independentă și profitabilă

În ultima perioadă tot mai multe persoane își desfășoară activitate de întreprinzător pe bază de patentă.Totuși, chiar dacă această formă de activitate presupune facilități suplimentare legate de simplificarea evidenței contabile, precum și scutirea de impozite și unele taxe suplimentare, un împrumut rapid pentru deținătorii de patente este binevenit.

Fie că aveți nevoie de un credit pentru suplinirea capitalului circulant sau tocmai s-a defectat unul din utilajele la care lucrați, sau, pur și simplu, aveți nevoie de un împrumut pentru alte scopuri pornite din activitatea de zi cu zi a afacerii tale – vino și aplică la noi!

Oricare activitate își are specificul și necesitățile ei, pe care uneori fondurile proprii nu le pot acoperi.

De aceea, Easy Credit acordă împrumuturi pentru deținătorii de patente în dependență de abilitatea fiecărei persoane de a rambursa creditul solicitat și astfel îi susține în activitatea lor.

Dacă ești un deținător de patentă și vrei să soliciți un împrumut, acestea sunt actele necesare de care vei avea nevoie la întocmirea cererii:

 • patenta de întreprinzător
 • buletinul de identitate al proprietarului afacerii
 • date financiare reale

Easy Credit vă susține pe calea începutului de antreprenoriat și vă va fi alături cu un credit rapid pentru procurarea utilajului, echipamentului, mobilei, inventarului, tehnicii de calcul și de birou, mărfii, materiei prime sau pentru oricare alte cheltuieli pe care le veți suporta pe tot parcursul administrării.

Împrumuturi pe termen scurt

Împrumuturile sunt acordate pe un termen de la 6 la 12 luni.

Fie că tocmai vi s-a defectat mașina, fie că aveți nevoie de un telefon nou sau pur și simplu e nevoie să vă schimbați țevile la baie – un împrumut pe termen scurt reprezintă soluția excelentă pentru a vă reechilibra, fie că o să vă cumpărați o bicicleta, fie pentru a vă repara telefonul sau chiar pentru a procura un autoturism second-hand.

Împrumuturi pe termen mediu

Împrumuturile sunt acordate pe un termen de la 12 la 24 luni.

Împrumuturi pe termen lung

Împrumuturile sunt acordate pe un termen de la 24 la 36 luni.


Cum puteți obține un credit?

Procedura de depunere este simplificată și ușor de aplicat, fără documente anevoioase, gaj, ipoteci sau declarare de salariu (în anumite cazuri putem solicita dovada veniturilor lunare). Noi suntem flexibili și mereu orientați către nevoia dvs. Tot ce trebuie să faceți pentru a obține un împrumut ne-bancar este să îndepliniți un simplu formular ce conține:

 • suma solicitată a creditului
 • Nume/Prenume
 • Numărul de telefon
 • Confirmarea faptului că aveți peste 18 ani

Deci, mai simplu decât atât nu se poate! Aveți nevoie mai puțin de un minut pentru a îndeplini această cerere și sunteți la un răspuns distanță de a vă vedea visele cum prind contur!

Easy Credit – mereu aproape de Dumneavoastră.
eCredit – Fii fericit !

OFICIUL CENTRAL

Oficiul