Despre noi – eCredit

Despre noi

OCN Easy Credit SRL este o organizație de creditare nebancară înființată la data de 12 octombrie 2005 ca rezultat al unei investiții străine, directe în Republica Moldova. Vasta experiență internațională a asociaților companiei, precum și managementul calificat au dus la progresul constant al companiei, ajungînd să fie una din cele mai mari și reputative organizații de microfinanțare în Republica Moldova.

OCN Easy Credit SRL este înregistrată în Registrul de stat al persoanelor juridice cu numărul de identificare de stat și codul fiscal 1005600043669, precum și cu nr. 58 în Registrul organizațiilor de creditare nebancară, ținut de Comisia Națională a Pieței Financiare, iar din data de 01.07.2023 de către Banca Națională a Moldovei.

Prin Ordinul nr. 637 din 23.11.2018 al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, OCN Easy Credit SRL a fost inclusă în continuare, în lista agenților economici – mari contribuabili ai Republicii Moldova acum și pentru anii 2019-2020.

În activitatea sa, OCN Easy Credit SRL, se conduce după principiul:

Legalității,
Transparenței,
Flexibilității,
Onestității,
Libertății decizionale,
Individualizării,
Rapidității.

OCN Easy Credit SRL. este liberă de birocratizări și își organizează activitatea sa pentru a fi cît mai aproape, confortabil și util tuturor cetățenilor Republicii Moldova, precum și a nerezidenților, ce-și aduc aportul la dezvoltarea și creșterea economică a Republicii Moldova.

OCN Easy Credit SRL. este condusă de către Director, dnul Victor Gamarț, care este angajat al întreprinderii de la fondare și deține o vastă experiență bancară. OCN Easy Credit SRL a deschis brațele pentru cca 100 angajați, care reprezință cel mai valoros capital al societății.

Dacă îti dorești să fii membru al familiei OCN Easy Credit SRL, nu ezita să ne transmiți CV-ul tău la adresa hr@easycredit.md, iar noi vom selecta pe cei care, prin profesionalismul său, doresc să contribuie la dezvoltarea companiei și la creșterea nivelului de trai al concetățenilor noștri, aici, în Moldova.

OCN Easy Credit SRL este titularul mărcii comerciale, „eCredit fii fericit!”, fiind inclusă în Registrul național al mărcilor cu numărul R 14963.

OCN Easy Credit SRL – 1-ul loc în Categoria Companiilor Mari și Medii din Topul celor 10 cele mai bune companii pentru care să lucrezi în 2018: ocupat în baza Studiul-ui anual „Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi” la cea de-a X-a ediție și realizat în Republica Moldova de compania de consultanță și training AXA Management Consulting.

OCN Easy Credit SRL este operator de date cu caracter personal, cu numărul 0000446, 0000446-001, 0000446-002.

Conform datelor Comisiei Naționale a Pieței Financiare, OCN Easy Credit SRL, este lider pe piața organizațiilor de microfinanțare din Republica Moldova, fapt ce se datorează încrederii clienților noștri și a unei munci asidue a echipei OCN Easy Credit SRL.

Vă mulțumim pentru alegerea Dumneavoastră.

Cu ajutorul Dumneavoastră, OCN Easy Credit SRL, își dorește îmbunătățirea calității serviciilor oferite. Astfel, în cazul în care aveți reclamații, le puteți transmite la adresa de email: office@easycredit.md sau, prin poștă la adresa MD-2001, Republica Moldova, mun. Chișinău, str. Tighina, 49/4, OCN Easy Credit SRL.Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.