Împrumuturi

ÎCS Easy Credit SRL Va pune la dispoziție următoarele tipuri de împrumuturi:

Împrumuturi de nevoi personale – credite fără gaj pentru îndeplinirea dorințelor dumneavoastră!

Planurile dumneavoastră pot deveni realitate cu împrumutul online pentru persoane fizice potrivit! La EasyCredit găsiți exact creditul de nevoi personale corespunzător nevoilor dumneavoastră.

Fiecare avem aspirații și pasiuni în viață. Pentru unii este vorba despre amenajarea căminului, pentru alții, despre o achiziție nouă. Ceea ce ar putea însemna un smartphone sau o mașină nouă. Pentru alții, mult mai importante sunt emoțiile și dorința de a descoperi priveliști noi – cum ar fi o vacanță în jurul lumii. Sau chiar despre toate acestea la un loc! Nu contează motivul împrumutului, noi vă respectăm intimitatea fără a vă impune condiții de utilizare a împrumutului contractat.

Și, pentru că noi suntem interesați de realizarea acestora, la EasyCredit puteți accesa un credit de consum fără gaj și să vă bucurați de aceste beneficii speciale create pentru confortul dumneavoastră. Mai mult decât atât, vă anunțăm că procedura în sine este simplificată și ușor de aplicat, fără documente anevoioase, ipoteci sau declarare de salariu. Noi suntem flexibili și mereu orientați către nevoia dvs.
Tot ce trebuie să faceți pentru a obține un împrumut nebancar este să îndepliniți un simplu formular ce conține:

  • suma solicitată a creditului
  • Nume/Prenume
  • Numărul de telefon
  • Confirmarea faptului că aveți peste 22 de ani

Managerii noștri vor prelua cererea, o vor procesa și în cel mai scurt timp veți primi un răspuns.
Odată ce ați primit un credit de la compania noastră, refinanțarea creditului de nevoi personale se va desfășura mult mai rapid.

Deci, mai simplu decât atât nu se poate! Aveți nevoie mai puțin de un minut pentru a îndeplini această cerere și sunteți la un răspuns distanță de a vă vedea visele cum prind contur!

Credem că fiecare plan, idee sau viziune merită o soluție viabilă. De aceea, am pregătit creditul de nevoi personale accesibil pentru orice plan ați avea. Bucurați-vă de momentele speciale din viața dumneavoastră!

Împrumuturi în numerar

În cazul în care aveți nevoie de bani, suntem mereu dispuși să vi-i acordăm fie în numerar fie prin transfer la contul bancar, deschis la una din instituțiile financiare din Republica Moldova. Nu ezitați să ne contactați la numerele de telefon sau sediile reprezentanților noștri teritoriali. La fel, suntem mereu deschiși pentru a Vă primi la unul sediile noastre din Chișinău.

Află acum detalii la numarul tel. 838-888

 

Împrumuturi pentru consum

În cazul în care doriți să procurați marfă sau servicii, însă nu dispuneți de banii în totalitate, venim cu o soluție și mai convenabilă, achitînd prețul acestora, direct furnizorului de bunuri sau servicii. În cazul dat nu este necesar să Vă deplasați la sediul nostru. După aprobare, Vă puteți bucura de bunurile sau serviciile procurate din plin, restituind împrumutul și costurile aferente în rate lunare, pe un termen de pînă la 36 luni.

Pentru detalii vizitați Partenerii noștri

 

Împrumuturi gratuite

Întorci, în rate lunare egale, doar suma pe care o primești. Fără dobînzi, comisioane, taxe și alte plăți aferente împrumutului. Aceste împrumuturi sunt valabile doar în rețeaua unor Parteneri fideli și cu reputație ai ÎCS Easy Credit SRL și au drept scop finanțarea procurării bunurilor sau serviciilor alese de Dumneavoastră. Venim să Vă facem viața mai ușoară pentru o familie fericită.

 

Împrumuturi oneroase

Împrumuturile sunt purtătoare de dobînzi și/sau comisioane aferente. ÎCS Easy Credit SRL negociază mărimea acestora cu Dumneavoastră, în dependență de veniturile, garanțiile oferite de Dumneavoastră. Vom alege împreună cu Dumneavoastră condițiile optime pentru un împrumut avantajos.

 

Împrumuturi pentru persoane fizice

Suntem mereu aproape de Dumneavoastră pentru a Vă acorda sprijinul financiar, la nevoie. Dumneavoastră, în calitate de consumatori, puteți primi împrumuturi, în numerar, ori pentru consum, fără a vi se impune condiții de utilizare a împrumutului contractat. Puteți beneficia de împrumuturi gratuite, sau oneroase, fară garanții suplimentare. Venim să Vă sprijinim mereu fără a Vă cere documente anevoioase, gajuri sau ipoteci, certificate sau carnete de muncă. Suntem flexibili și mereu aproape.

 

ATENȚIE ! În cazul în care a-ți contractat credite scumpe, pe termen mic și în condiții ce nu Vă satisfac, Vă putem propune să Vă refinanțați datoriile existente, în condiții mai favorabile.

Află acum detalii la numarul tel. 838-888

 

Împrumuturi pentru persoane juridice

Propunem comercianților, persoane fizice și/sau juridice să-și procure active, prin intermediul împrumuturilor noastre. În cazul în care a-ți decis să Vă deschideți o mică afacere și aveți nevoie de calculatoare, dispozitive de comunicare, sau alte bunuri necesare unei bune activități, iar bani disponibili în cont nu sunt programați pentru astfel de cheltuieli – Vă propunem o soluție favorabilă. Împrumuturi pentru consum, fără gaj, fără acte confirmative sau evaluări independente.

Află acum detalii la numarul tel. 838-888

 

Împrumuturi pe termen scurt

Împrumuturile sunt acordate pe un termen de la 6 la 12 luni.

 

Împrumuturi pe termen mediu

Împrumuturile sunt acordate pe un termen de la 12 la 24 luni.

 

Împrumuturi pe termen lung

Împrumuturile sunt acordate pe un termen de la 24 la 36 luni.

 

Easy Credit – mereu aproape de Dumneavoastră.

eCredit – Fii fericit !

OFICIUL CENTRAL

Oficiul