LINII DE CREDIT de la EASY CREDIT – eCredit

LINII DE CREDIT de la EASY CREDIT


Descoperă liniile de credit, sursa ta de libertate financiară!
Lansăm noile linii de credit, aducându-ți flexibilitatea și accesul rapid la fondurile de care ai nevoie, oricînd ai avea nevoie.
Fie că ești angajat, antreprenor, liber profesionist sau ai proiecte personale, liniile noastre de credit sunt cheia către atingerea obiectivelor tale financiare.
Indiferent dacă visezi la o nouă achiziție, la o vacanță de vis sau îți dorești să îți renovezi casa, ori ai alte proiecte personale, liniile noastre de credit sunt cheia către realizarea acestora.
Proces Simplificat: aplicarea este rapidă și sigură, oferindu-ți accesul la resursele financiare de care ai nevoie, în cîteva clipe.
Transformă-ți visele în realitate! Aplică acum și descoperă cum Liniile Noastre de Credit îți pot facilita atingerea obiectivelor personale.
Descoperă o nouă dimensiune a libertății financiare personale!
Avantajele Cheie:
1. Flexibilitate personalizată: rambursează în ritmul tău, adaptându-te schimbărilor tale financiare.
2. Aprobare expres: primește confirmarea într-un timp record, fără bătăi de cap.
3. Fără garanții: accesează resursele financiare fără gaj.
Proces Simplificat: aplicarea este rapidă și ușoară, oferindu-ți confidențialitatea și securitatea de care ai nevoie.
Fie că visezi să-ți extinzi afacerea, să investești în proiecte personale sau să gestionezi cheltuielile neașteptate, liniile noastre de credit sunt aici pentru a-ți facilita drumul către succesul financiar.
Care e diferența între linia de credit și creditul clasic?

Simplu: linia de credit este mult mai comodă (poți trage din linie sau rambursa oricînd ai nevoie), achitînd doar o sumă minimă spre plată, în termen de 3 zile din data facturării, dobînda se calculează zilnic la valoarea utilizată și nu are un grafic de rambursare în rate egale.
Creditul clasic se rambursează lunar într-o sumă fixă, în timp ce ratele la linia de credit sunt în descreștere, pînă se ajunge la rata minimă spre plată.

Principalele beneficii ale liniei de credit sunt:
– costuri mai mici, cu alte cuvinte linia de credit este mai ieftină decât un credit clasic ;
– la linie plătești o rată lunară mai mică (ce se datorează formulei avantajoase de calcul) decât ai plăti la creditul clasic pentru aceeiași sumă și termen.

Fă saltul financiar! Contactează-ne la numărul tel. 022 838-888
Caracteristicile produsului :
Destinația : necesități personale.
Suma : până la 200 mii lei.
Perioada de rambursare : până la 60 luni.Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.