CV expediat cu succes! – eCredit

CV expediat cu succes!

Bună,

îți confirmăm pe această cale, că am primit CV-ul tău și că acesta a fost introdus în baza noastră de date. Îți mulțumim pentru interesul acordat și pentru dorința de a face parte din echipa O.C.N. „Easy Credit” S.R.L.

În măsura în care experiența, cunoștințele și competențele tale, așa cum se reflectă ele în CV-ul transmis, se potrivesc cu unul dintre profilele căutate de noi, te vom contacta în decurs de cel mult 30 zile calendaristice pentru a te invita la un interviu.

Îți dorim o carieră de succes!
Echipa O.C.N. „Easy Credit” S.R.L.

===  O.C.N. „Easy Credit” S.R.L. este o societate comercială înființată la 12 octombrie 2005 ca rezultat al unei investiții străine, directe în Republica Moldova ===

• Vasta experiență internațională a asociaților companiei, precum și managementul calificat au dus la progresul constant al companiei, ajungînd să fie una din cele mai mari și renumite organizații de microfinanțare în Republica Moldova.
• Prin Ordinul nr. 637 din 23.11.2018 al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Easy Credit a fost inclusă în continuare, în lista agenților economici – mari contribuabili ai Republicii Moldova acum și pentru anii 2019-2020.
• Easy Credit – 1-ul loc în Categoria Companiilor Mari și Medii din Topul celor 10 cele mai bune companii pentru care să lucrezi în 2018: ocupat în baza Studiul-ui anual „Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi” la cea de-a X-a ediție și realizat în Republica Moldova de compania de consultanță și training AXA Management Consulting.
• O.C.N. „Easy Credit” S.R.L. este operator de date cu caracter personal, cu numărul 0000446, 0000446-001, 0000446-002.
• Conform datelor Comisiei Naționale a Pieței Financiare, O.C.N. „Easy Credit” S.R.L., una din lideri pe piața organizațiilor de microfinanțare din Republica Moldova, fapt ce se datorează încrederii Clienților noștri și a unei munci asidue a Echipei.

Informații suplimentare, pe: www.ecredit.mdComisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.