Împrumuturi gratuite – o modalitate de a vă mulțumi că sunteți cu noi – eCredit

Împrumuturi gratuite – o modalitate de a vă mulțumi că sunteți cu noi

Easy Credit este o companie axată pe client și e mereu orientată către satisfacerea nevoilor acestuia, oferind atât împrumuturi rapide, cât și împrumuturi pe termen lung, Iar în unele situații pentru clienții fideli oferim și credite gratuite.

De ce am adoptat sistemul împrumuturilor gratis?

Noi apreciem și încurajăm fidelitatea, și am vrut s-o demonstrăm prin fapte. Astfel, noul sistem de creditare – împrumutul absolut gratuit, vine inclusiv ca un răspuns la loialitate.

Ce este un împrumut gratuit?

Un împrumut gratuit înseamnă să întoarceți, în rate lunare egale, doar suma mărfii pe care o procurați. Fără dobânzi, comisioane, taxe și alte plăți aferente ale costului bunului ales.
Important! Împrumutul gratuit se acordă doar în cazul în care bunul pe care vi-l doriți se află în magazin cu mențiunea în credit 0% – doar acel bun poate fi achiziționat în credit la suma care este indicat pe marfa respectivă și dvs. întoarceți în rate egale exact suma indicată a bunului.

Ne pasă de proiectele dvs. și vă vom susține către îndeplinirea lor, cu materialele și utilajele de care aveți nevoie. Tot ce este necesar e să fiți un client fidel, cu reputație bună și astfel deveniți eligibil pentru un împrumut gratuit în mărfuri.

Flexibilitatea noastră este, de cele mai multe ori, mai mare decât vă imaginați, iar rapiditatea cu care veți obține împrumutul gratuit vă va atrage imediat.

Cine este eligibil pentru un împrumut gratuit?

Dacă alte companii de microfinanțare oferă împrumuturi gratuite doar pentru primul împrumut, noi ne-am gândit și la fidelizarea clienților care sunt mereu alături de noi.

Aceste împrumuturi gratuite sunt valabile pentru orice client nou și / sau cu istoric bun de creditare în cadrul OCN Easy Credit SRL, și vine în formă de bunuri sau servicii alese de dumneavoastră de la orice magazin sau salon partener care are produsele cu credit 0%.

Suntem alături de dvs. pentru a vă face viața mai ușoară și a vă atinge și cele mai ambițioase scopuri și dorim să fim sprijinul dezvoltării afacerii sau îmbunătățirii calității vieții dvs.
Compania Easy Credit vă încurajează să ne apelați pentru orice întrebare, pentru că noi suntem aici să vă ajutăm și să vă susținem financiar.Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.