Împrumuturi pentru persoane juridice – investim în viitor – eCredit

Împrumuturi pentru persoane juridice – investim în viitor

Dacă un bun gospodar se gândește la toate cele trebuincioase pentru casă și curte, un bun director se va gândi la toate lucrurile necesare companiei pe care o dirijează. Ei sunt cei care trebuie să-și completeze capitalul circulant pentru a acoperi costurile chiriei, reparării, modernizării, salariilor și multe alte griji. Dacă afacerea se dezvoltă și este timpul să treceți la un alt nivel, iar în acest caz este nevoie de fonduri pentru extinderea afacerii și amenajarea spațiilor cu mobilier, echipament și alte dispozitive pentru birou, nu vă faceți griji, împrumuturile pentru persoane juridice sunt soluția.

Atenție! Împrumutul oferit persoanelor juridice se acordă și în cazul în care bunul pe care vi-l doriți se află în magazinul sau salonul partener cu mențiunea în credit 0% – doar acel bun poate fi achiziționat în credit la suma care este indicat pe marfa respectivă și întoarceți în rate egale exact suma indicată a bunului.

Știm cât de importantă este afacerea dvs., indiferent că sunteți la început de drum sau doriți să vă consolidați poziția pe piaţă, Easy Credit vă vine în ajutor. Am creat o gamă accesibilă de soluții competitive şi personalizate, din care să alegeți. Astfel, vă puteți bucura, pe deplin, de confortul unei afaceri de succes!

Vă oferim împrumuturi în marfă pentru persoane juridiceîn cel mai scurt timp pentru ca planurile dumneavoastră de afaceri să devină realitate, rapid și în cele mai bune condiții.

Easy Credit este cunoscută pentru faptul că atrage o atenție deosebită acordării de împrumuturi în bunuri companiilor din toate industriile. Mulți ani de experiență de afaceri ale companiei au avut ca rezultat o bază mare și diversă de clienți persoane juridice.


Compania Easy Credit este recunoscută pe piață și prin oportunitate, reactivitate, precum și găsirea soluțiilor potrivite pentru nevoile fiecărui client în parte.

Condițiile în care aprobăm fiecare cerere de împrumut depind de tipul acordului de împrumut, solvabilitate și istoricul relației de afaceri cu clientul, durata rambursării creditului și calitatea garanției oferite.

Când e vorba de afaceri alegeți pe cineva care merge în aceeași direcție cu Dvs. Alegeți Easy Credit pentru o dezvoltare durabilă și rapidă!Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.