Consultant Creditare on-line (Week End) – eCredit

Consultant Creditare on-line (Week End)

Cerințe:
– studii superioare nefinalizate
– deţinerea abilităţilor de comunicare foarte bune
– cunoaşterea limbii române şi limbii ruse la un nivel înalt
– cunoaşterea calculatorului la nivelul utilizatorului- Word, Excel

Responsabilități:
– prelucrarea cererilor de creditare
– colectarea informațiilor necesare de la clienți și introducerea lor în baza de date
– verificarea documentelor prezentate de clienți
– analiza cererilor de creditare și luarea deciziei finale
– consultarea clienților la apelurile telefonice de intraredespre serviciile și produsele companiei

Program de lucru: fluctuant, a cîte 8 ore/1 zi, în intervalul de timp 08.00-20.00, în zile de Sâmbătă și Duminică.

Sediu: str. Al. Pușkin 62 A (intersecția cu str. Albișoara)

Oferim: Pachet social deplin, salariu motivant, prime suplimentare pentru rezultatele activității. Tichete de masă pe Card Electronic 45 mdl/ 1 zi lucrătoare.

ÎNCĂRCAȚI CV-UL sau COMPLETAȚI CV-UL ONLINE

• OCN Easy Credit S.R.L. este o societate comercială înființată la 12 octombrie 2005 ca rezultat al unei investiții străine, directe în Republica Moldova.
• Vasta experiență internațională a asociaților companiei, precum și managementul calificat au dus la progresul constant al companiei, ajungînd să fie una din cele mai mari și renumite organizații de microfinanțare în Republica Moldova.
• Prin Ordinul nr. 637 din 23.11.2018 al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat, Easy Credit a fost inclusă în continuare, în lista agenților economici – mari contribuabili ai Republicii Moldova acum și pentru anii 2019-2020.
• Easy Credit – 1-ul loc în Categoria Companiilor Mari și Medii din Topul celor 10 cele mai bune companii pentru care să lucrezi în 2018: ocupat în baza Studiul-ui anual „Cele mai bune companii pentru care sa lucrezi” la cea de-a X-a ediție și realizat în Republica Moldova de compania de consultanță și training AXA Management Consulting.
• OCN Easy Credit S.R.L. este operator de date cu caracter personal, cu numărul 0000446, 0000446-001, 0000446-002.
• Conform datelor Comisiei Naționale a Pieței Financiare, OCN Easy Credit S.R.L., este lider pe piața organizațiilor de microfinanțare din Republica Moldova, fapt ce se datorează încrederii Clienților noștri și a unei munci asidue a Echipei.


Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.