Refinanțarea creditelor – eCredit

Refinanțarea creditelor


OCN EASY CREDIT SRL anunță lansarea produsului de refinanțare a creditelor : O nouă șansă pentru creșterea stabilității financiare !

Acest serviciu oferă clienților noștri posibilitatea de a optimiza costurile financiare și de a beneficia de condiții mai avantajoase.

Principalele beneficii ale produsului de refinanțare:

1. reduсerea ratelor lunare : refinanțarea permite clienților să-și ajusteze rata lunară în funcție de capacitățile lor financiare curente.
2. consolidarea datoriilor: prin consolidarea creditelor existente, clienții pot gestiona mai eficient datoriile multiple, simplificând procesul de rambursare.
3. rate competitive: oferind stabilitate și predictibilitate pe termen lung.

Suntem încântați să aducem această opțiune inovatoare clienților, oferindu-le posibilitatea de a-și optimiza situația financiară și de a progresa către un viitor mai stabil

EASY CREDIT rămâne dedicată misiunii de a sprijini comunitatea în atingerea obiectivelor financiare. Cu acest nou serviciu de refinanțare, suntem hotărâți să oferim soluții personalizate și adaptabile, contribuind la creșterea stabilității financiare a clienților noștri.

Pentru mai multe informații și pentru a afla detalii despre produsul nostru de refinanțare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 022 838-888.

Caracteristicile produsului :

Destinația: pentru creditele deținute la Bănci / Organizații Creditare Nebancare.
Suma maximă: pîna la 150 mii lei.
Perioada de rambursare: pînă la 46 luni.Comisia Națională a Pieței Financiare

mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77, www.cnpf.md

Reclamațiile pot fi depuse: prin e-mail (cu respectarea reglementărilor cu privire la forma electronică – cu aplicarea semnăturii electronice) la adresa office@cnpf.md
sau prin intermediul oficiilor poștale: la sediul CNPF, în cutia poștală amplasată la intrare în sediul instituției (mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 77).
Telefonul consumatorului - 022 85 95 95 - tariful către acest număr de apel va fi considerat apel cu tarif normal conform rețelei și tipului de abonament al inițiatorului.